Ferguson: "Bez pojačanja u januaru"

Menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson izjavio je da neće dovoditi pojačanja u januarskom prelaznom roku.

Izvor: B92, www.manutd.com

Petak, 08.01.2010.

16:26

Default images

"U januaru veoma retko mogu da se nađu prvoklasni fudbaleri. Sada ih nema i zbog toga u zimskom prelaznom roku neću kupovati. Imamo novac – nema dileme u vezi sa tim. Reč je o tome da ja ne vidim dostupnog igrača koji bi mogao da nas zadovolji kvalitetom", rekao je Ferguson.

Najtrofejni britanski trener dodao je da je prethodnih godina u januaru doveo nekoliko izvanrednih igrača, ali da je to ipak izuzetak.

"Imali smo sreću da u januaru kupimo Nemanju Vidića i Patrisa Evru, bez obzira što im je bilo potrebno neko vrema da se prilagode. Na zimu smo kupili i Sahu, koji nije imao sreće zbog brojnih povreda, kao i Endija Kola, takođe fantastičnog igrača. Sada, međutim, takvih bisera nema na tržištu", rekao je Ferguson.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: