Španci prvi finalisti Hopman kupa

Reprezentacija Španije prvi je finalista Hopman Kupa.

Izvor: B92

Četvrtak, 07.01.2010.

12:00

Default images

Uoči poslednjeg kola u A grupi Španiji je bio neophodan samo jedan set za prvo mesto u grupi do kojeg je stigla Marija Hose Martinez Sančez već u prvom singlu. Protivnik Španije u finalu biće poznat posle mečeva 3. kola u grupi B. Tri tima su i igri, ali je vekia britanija sa Marijem i Laurom Robson u timu najbliža osvajnaju prvog mesta posle dve pobede u isto toliko mečeva.

Martinez Sančez je pobedila Sem Stosur 6:4, 6:1, dok je Tomi Robredo prpustio samo jedan gem više Lejtonu Hjuitu u muškom singlu.

Australijanac se tokom meča žalio na bolove u kuku, ali je i pored toga igrao nešto kasnije u mešovitom dublu koji je takođe pripao Španiji.

U dosadašnjoj istoriji Hopman kupa Španija je dva puta trijumfovala 1990. i 2002. godine, kada je u timu kao i ove godine bio Tomi Robredo, tada u paru sa Arančom Sančez Vikarijo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: