Vukotić: "Van svih događaja sam"

Beogradski mediji bave se mogućim kandidatima za mesto predsednika FK Partizan, Momčilo Vukotić je izjavio da je “van svih događaja u Partizanu”.

Izvor: B92, Veèernje novosti

Četvrtak, 12.11.2009.

15:12

Default images

Dnevni sportski list Sport objavljuje da bi Vukotić, rekorder po broju nastupa u crno-belom dresu, mogao da bude protivkandidat Savu Miloševiću a legendarni fudbaler kaže za Večernje novosti da niko nije kontaktirao sa njim.

Ne postoji nijedan razlog zašto bih krio tako nešto da sam sa bilo kim stvarno pričao, pregovarao. Da je toga bilo, rekao bih otvoreno,” rekao je za Večernje novosti Momčilo Vukotić, “Van sam svih događaja u Partizanu, 20 godina sam bio van zemlje, tek sam se vratio i zato ne želim da bilo šta komentarišem, niti da se mešam u sve što se dešava. Trenutno mi je odmor u prvom planu.”

Legenda crno-belih, koja je odigrala 752 utakmice za “parni valjak” i postigla 306 golova, tvrdi da je jedino, ali i to samo delom, upoznat sa stanjem na fudbalskom terenu. Prati rezultate Partizana, ali čak ni to ne želi da komentariše.

Gledao sam dve utakmice, međutim, o nekoj analizi i ocenama možemo da govorimo kada sve ovo prođe, kada se završi jesenja polusezona. Do tada, ne bih ni o tome da pričam. Jednostavno rečeno, nema razloga da bilo šta od toga ja komentarišem kada sam dugo odsutan iz Partizana,” stav je Momčila Vukotića koji prenose Večernje novosti.

Skupština na kojoj će Partizan dobiti predsednika, starog ili novog, zakazana je za 21. decembar.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: