KSS traži domaćina Kupa

Košarkaški savez Srbije (KSS) raspisao je konkurs za organizatora finalnog turnira Kupa Radivoja Koraća, koji se igra od 18. do 21. februara 2010. godine.

Izvor: B92, zvanièni sajt

Petak, 30.10.2009.

18:10

Default images

Organizator turnira obavezan je da obezbedi salu za treninge i utakmice, tehničku organizaciju mečeva u skladu sa propozicijama Prve A muške lige, kao i obezbeđenje učesnicima i publici, u skladu sa Zakonom o sportu i propisima namenjenim mečevima visokog rizika.

Organizator je takođe obavezan i da rezerviše hotel potrebnog nivoa i kapaciteta za smeštaj šest ekipa po 20 osoba, službenih lica (komesar, delegati, sudije, kontrolor sudjenja) i tri službena predstavnika KSS-a.

Troškovi (putni troškovi, smeštaj, ishrana, takse) službenih lica (komesar, delegati, sudije, kontrolor suđenja), takođe, su obaveza organizatora finala Kupa Radivoja Koraća, kao i troškovi (smeštaj, ishrana) tri službena predstavnika KSS-a. Organizator finalnog turnira dužan je da obezbedi i lokalni transport svih učesnika.

U saopštenju KSS-a dodaje se da organizator može da ponudi dodatne uslove za KSS i ekipe, koji mogu da utiču na konačnu odluku Saveza - nadoknadu troškova puta ili boravka, novčane i druge nagrade i slično.

Organizator finala Kupa Radivoja Koraća ima pravo da koristi medijska i marketing prava, kao i sve ostale prihode od organizacije turnira, dok KSS obezbeđuje pehare i medalje.

Konkurs traje do ponedeljka, 16. novembra 2009, do 12 sati, kada se prijave javno otvaraju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: