JJ: "Staloženo do pobede"

Najbolja srpska teniserka Jelena Janković izjavila je da je pobedu nad Francuskinjom Marion Bartoli obezbedila zahvaljujući staloženoj i koncentrisanoj igri.

Izvor: B92

Četvrtak, 01.10.2009.

13:08

Default images

Jankovićeva je pobedila Francuskinuu sa 2:0 i tako obezbedila plasman u polufinale WTA turnira u Tokiju. "Za razliku od poslednjih mečeva, tokom kojih sam mislima bila odsutna, danas sam bila veoma staložena, koncentrisana i to je urodilo plodom", ocenila je Janković koja je francusku teniserku pobedila prvi put u pet poslednjih međusobnih mečeva.

Janković je podsetila na razloge zbog kojih od početka godine nije pružala partije na najvišem nivou.

"Puno toga se desilo u mom privatnom životu ove godine. Prvo mi se mama razbolela i morala je na operaciju, a zatim mi je umrla baka", rekla je Janković i dodala da u takvim okolnostima, jednostavnio, "tenis ne može da bude u prvom planu".

Osma teniserka sveta će u polufinalu turnira u Tokiju, vrednog dva miliona dolara, igrati sa boljiom iz meča izmedju Beloruskinje Viktorije Azarenke i Kineskinje Na Li.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: