Partizan i Kolubara za Super finale

Rukometaši aktuelnog šampiona Partizana i osvajača Kupa Kolubare odmeriće snage u meču Super finala, koje se igra u utorak od 18 časova u Aranđelovcu.

Izvor: B92

Ponedeljak, 14.09.2009.

14:39

Default images

„Utakmica protiv Kolubare biće prava provera za mlade igrače pred start Super lige. To je uvertira za derbi koji nas očekuje narednog ponedeljka sa večitim rivalom Crvenom Zvezdom. Mislim da će publika u Aranđelovcu uzivati u lepom rukometu i imati priliku da vidi pravi rukometni spektakl“, rekao je trener Partizana Saša Bošković.

Ekipa Kolubare se izuzetno pojačala u odnosu na prošlu sezonu, ali verujem da će moji igrači pružiti maksimum, da će igrati dobro i predstaviti se u lepom izdanju sportskoj javnosti. Pozvao bih publiku u Aranđelovcu da ispuni halu, jer ce verujem ovaj duel biti spektakl“, dodao je Bošković.

Generalni sekretar Partizana Predrag Jušković istakao veruje da će događaj kao što je Super finale prerasti u tradiciju.

Ideju o odigravanju Super finala Partizan Dunav Osiguranja je podržao od prvog dana. Verujemo da će događaj prerasti u tradiciju i biti u redovnom kalendaru Rukometnog saveza Srbije i zvati se Super kup sve u cilju popularizacije rukometnog sporta. Čast nam je što ćemo biti deo tog spektakla prvi put u Srbiji“, rekao je Jušković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

23 h

Podeli: