Đekić na probi u ACB velikanima

Bivši junior FMP-a Branislav Đekić na probi u Vitoriji i Barseloni.

Izvor: B92

Utorak, 25.08.2009.

19:37

Default images

Jedan od najtalentovanijih mladih košarkaša na ovim prostorima Branislav Djekić nalazi se u Španiji, gde će nakon probe u Vitoriji i Barseloni pokušati da potpiše ugovor sa jednim od dva trofejna tima iz ACB lige, "Kaha Laboralom" ili "Barselonom".

Iako se činilo da će nekadašnji igrač FMP-a potpisati višegodišnji ugovor sa Partizanom (ni ta mogućnost po svemu sudeći još uvek nije isključena) sa kojim je trenirao po odlasku iz Železnika, krilni igrač visok 205 cm, prema pisanju "Solobasket-a" je otputovao u Španiju gde će pokušati da se nametne u "Kaha Laboralu " (eks TAU) ili Barseloni.

Podsetimo, Djekić je, pošto je postao punoletan, odustao od mogućnosti da potpiše prvi profesionalni ugovor sa FMP-m, sa kojim je osvojao i juniorsku Evroligu, a gde će na kraju završiti, ostaje da se vidi narednih dana...

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: