Pobeda Partizana u Obrenovcu

Fudbaleri Partizana odigrali su prijateljsku utakmicu u Obrenovcu i pred oko dve hiljade gledalaca pobedili domaćeg srpskoligaša, ekipu Radničkog sa 2:0 (1:0).

Izvor: B92, zvanièni sajt

Subota, 08.08.2009.

21:08

Default images

Šansu u Obrenovcu dobili su uglavnom igrači koji nisu igrali u sredu protiv Apoela, a golove za srpskog šampiona postigli su Vašington u 24. i Brana Ilić u 72. minutu. Ilić je i u 19. minutu bio blizu pogotka ali je pogodio stativu, dok je u drugom delu najbolju šansu imao strelac prvog gola Vašington koji je deset minuta pre kraja promašio šut sa sedam metara.

'Crno-beli' su do vođstva došli posle odličnog centaršuta Miloša Bogunovića sa leve strane. Vašington je dobro šutirao, ali je pogodio samo prečku, međutim, iz drugog pokušaja uspeo je da pogodi mrežu.
www.partizan.rs
Do kraja prvog i početkom drugog dela Partizan je stvarao i propuštao šanse, a konačan rezultat postavio je Ilić. Branislav Jovanović je proigrao Ilića na desnom krilu, ovaj je ušao u šesnaesterac, prebacio loptu na levu nogu i onda preciznim udarcem sa 12-13 metara pogodio bliži ugao.

Jedan od najboljih na terenu u Obrenovcu u timu Partizana bio je Ljubomir Fejsa.

Partizan novu sezonu otvara naredne subote kada u okviru 1. kola Jelen Superlige 2009/10 na svom stadionu dočekuje čačanski Borac. Utakmica počinje u 20 časova.

Radnički Obrenovac – Partizan 0:2 (0:1)
Vašington 24, Ilić 72

Radnički: Belić, Đurović, Vojvodić, Jović, Ilić, Bošković, Grujičić, Lečić, Bjedov, Stojanović, Vuković, igrali su još Radujković, Miladinov, Pajić, Karić, Grabovičkić, Krulj i Dražić.

Partizan: Darko Božović (od 46. Radosavljević), Stevanović (od 76. Miloš Ostojić), Brežančić, Marko Jovanović, Kosorić - Fejsa, Branislav Jovanović, Ilić - Bogunović, Vašington, Vujović (od 76. Stefan Milojević).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

45 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

22 h

Podeli: