Hokejaši se pripremaju za SP

Reprezentacija Srbije u hokeju na ledu počinje sa pripremama za šampionat sveta A gupe Druge divizije, koji će od 7. do 13. aprila biti održan u Novom Sadu.

Izvor: B92, Beta

Četvrtak, 26.03.2009.

16:29

Default images

Selektor naše reprezentacije, Kanađanin Dejv Harski, pozvao je na pripreme ukupno 35 igrača od kojih će, najverovatnije 2. aprila, izabrati 23 koji će braniti boje Srbije na predstojećem šampionatu. Među pozvanima su Marko Kovačević, koji uspešno igra u najjačoj univerzitetskoj ligi Kanade, kao i Čaba Prokec iz prve lige Švedske. Pripreme počinju u petak.

Još uvek je neizvesno da li će pasoš Srbije dobiti Kanađani Mark Furnije, Frederik Perun i Danijel Cejkob, sa kojima bi naša selekcija bila znatno pojačana.

Na prvenstvu sveta će nastupiti i reprezentacije Estonije, Islanda, Kine, Izraela i Severne Koreje, a pobednik će se plasirati u Prvu diviziju.

Derbi šampionata na programu je već prvog dana takmičenja, kada se sastaju selekcije Srbije i Estonije

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Svet

Kina i Francuska se dogovorile: "Dozvolićemo"

Kina će dozvoliti uvoz proteinske hrane svinjskog porekla iz Francuske, kao i uvoz svinjskih iznutrica iz te evropske zemlje, navodi se u današnjim odvojenim saopštenjima kineske carine i francuskog ministarstva poljoprivrede.

19:05

7.5.2024.

1 d

Podeli: