Portugalac Soareš u Partizanu

Portugalac Žoao Soareš novo je pojačanje košarkaškog kluba Partizan.

Izvor: ÈŽ

Četvrtak, 04.09.2008.

22:25

Default images

Osamnaestogodišnji igrač (197cm), koji igra na poziciji krila privukao je pažnju Duška Vujoševića na juniorskom evropskom prvenstvu B divizije, gde je u osam utakmica ubacivao 12 poena u proseku i hvatao tri lopte. Na tom turniru Belorusima je ubacio 34 poena za 25 minuta na terenu, a Portugal je na kraju završio na sedmom mestu.

Soareš je prethodnu sezonu odigrao za Ovarense Aerosoles za koji je nastupio na dva meča u Uleb kupu. Odigrao je ukupno četiri minuta i zabeležio 7 poena. Portugalski tim je u tom takmičenju odigrao 10 mečeva i zabeležio sve poraze.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

1 d

Društvo

MUP upozorio građane Srbije

Povodom predstojećih prvomajskih i uskršnjih praznika očekuje se povećan priliv velikog broja putnika i vozila u našu zemlju, zbog čega se mogu očekivati duža zadržavanja na graničnim prelazima, upozorio je danas MUP.

9:37

26.4.2024.

1 d

Podeli: