Tadić: Postali žrtva svog uspeha

Fudbaleri Sautemptona posle fantastične igre u prvom delu sezone sve teže stižu do pobeda, pa Dušan Tadić smatra da je tim žrtva sopstvenog uspeha.

Izvor: AK

Sreda, 04.03.2015.

20:47

Default images
foto: Beta/AP

Sautempton je dugo bio siguran na trećoj poziciji u Premijer ligi, ali je posle serije od tri meča bez pobede pao na peto mesto iza Arsenala, Junajteda i Liverpula.

"Postali smo žrtve svog uspeha. Sve ekipe se više trude kada igraju protiv nas, ali to je dobro, takva situacija znači da nas poštuju", rekao je Tadić.

Seriju neuspeha Sautempton je prekinuo u utorak uveče, kada je prvim golom na svom terenu posle skoro šest sati uspeo da savlada Kristal Palas.

"Veoma tri važna boda za nas, konačno smo ih osvojili. Moramo da se opustimo i igramo svoju igru, pa će golovi doći. Moramo uživati u fudbalu", rekao je Tadić.

Sautempton u sledećem kolu ima najteži ispit, gostuje lideru Premijer lige Čelsiju, u nedelju od 14:30 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: