Mitrović: Ne volimo da gubimo

Kapiten Crvene Zvezde Luka Mitrović rekao je da "nije bilo realno" očekivati drugačiji ishod utakmice protiv Real Madrida u Evroligi.

Izvor:

Petak, 27.02.2015.

09:21

Default images
StarSport

"Ne volimo da gubimo, makar igrali sa Realom u Madridu. Tri četvrtine smo se držali dobro, pogotovo u prvom poluvremenu, kada smo izgubili tri, četiri lopte u prednjem polju... Oni su tada načinili preokret, iskoristili to. U trećoj četvrtini smo se vratili, ali oni su pokazali svoj kvalitet i ponovo vratili svoju prednost", kazao je Mitrović.

Ali, ipak, Mitrović je istakao da je ekipa uprkos velikom zaostatku trebalo "do kraja da igra". On je rekao i da ekipa sada mora što bolje da se pripremi za fajnal-for ABA lige i da spremno dočeka završnicu regionalnog takmičenja.

"Imamo dovoljno vremena da se pripremimo i da dođemo do našeg cilja. Okrećemo se sada tome. Tom fajnal-foru, da zalečimo sitne povrede koje imamo i spremni dočekamo završnicu. Mogle bi i pobede u nastavku Evrolige mnogo da znače za ostala takmičenja", kazao je Mitrović.

Nikola Kalinić ocenio je da je veliki broj grešaka rezultat ubedljivog poraza.

"Svakako učimo iz ovih poraza. Stalno apostrofiramo da je Top 16 faza velika škola za nas, a tako je i sada. Tek sada vidimo, protiv ovakvih ekipa, koliko duga sezona i veliki broj utakmica ima uticaj na našu igru. Takođe, i neiskustvo je došlo do izražaja, fali u ovakvim utakmicama. Nije strašno izgubiti od Reala u Madridu... Znamo da smo dali sve od sebe", rekao je Kalinić.

Zvezdi je poslednja, osma u Grupi E, sa sedam poraza, uz jedan trijumf u Top 16 fazi Evrolige, dok Real ima sedam trijufma iz osam utakmica i nalazi se na prvom mestu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

96 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

13 h

Podeli: