CR7 nezadovoljan prelaznim rokom

Kristijano Ronaldo rekao je da ne sme da kaže šta misli o tome kako je Real Madrid odradio letnji prelazni rok.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 01.09.2014.

20:51

Default images

On je nagovestio da nije zadovoljan time kako je formiran tim.

"Imam svoje mišljenje, ali ne mogu da kažem šta mislim. Sutra bih bio na svim naslovnim stranama, a to ne želim. Ali, ako predsednik smatra da je najbolje za tim da dovede te igrače, moramo da poštujemo njegovu odluku", rekao je Ronaldo za španske medije.

Šabi Alonso, Anhel di Marija, Dijego Lopes i Alvaro Morata su ovog leta napustili Real, a na Santjago Bernabeu su došli Toni Kros, Hames Rodriges, Kejlor Navas.

"Sa novim igračima stil igre će se promeniti, na bolje ili na loše... Di Marija I Šabi su bili veoma važni za nas, ali sada ih nema i mi treba da budemo srećni zbog novih igrača. Siguran sam da će biti u redu", kazao je Portugalac.

Ronaldo se trenutno oporavlja od povrede kolena zbog koje je propustio meč protiv Real Sosijedada, u kojem je njegova ekipa poražena sa 4:2.

"Juče sam bio na trčanju... Siguran sam da ću se vratiti za jednu nedelju", dodao je Ronaldo.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

15 h

Podeli: