Grant: "Borac je opasan"

Trener Partizana Avram Grant rekao je da će nastaviti da pruža šansu mladim fudbalerima, ali da nije siguran da će to učiniti na meču protiv Borca.

Izvor: MN

Petak, 27.04.2012.

12:50

Default images

On smatra da je Borac opasan protivnik jer se bori za opstanak.

"Plan je da šansu damo mladim igračima, kao što sam pre to učinio sa Sašom Markovićem i golmanom Nikolom Petrovićem. Mlađi rade dobro na treninzima. Sigurno će dobiti priliku, ali ne znam da li na meču protiv Borca", rekao je Grant novinarima u centru Teleoptik.

Partizan u nedelju od 16 časova gostuje Borcu u Čačku, 'crno-belima' je dovoljan bod za titulu, dok domaći tim mora da pobedi, ako želi da zadrži šanse za opstanak u ligi.

"Svi timovi koji se bore za opstanak čine sve da dodju do bodova i zato su opasni. Ne znam sa kojom taktikom će nastupiti", kazao je izraelski trener.

Partizan ima kadrovskih problema, naročito u napadu, tako da je Grant prekomandovao veznog igrača Davida Mangu napred.

Neizvestan je nastup Lazara Markovića, koji ima povredu trbušnih mišića. Već duže vreme su povređeni i napadači Eduardo Pašeko i Marko Šćepović.

"Ne znam da li znate, ali Lamina Dijaru 'držim u kutiji' (čuvam ga). Zbog toliko čestih povreda prebacio sam Mangu u napad", rekao je Grant.

Novinare je zanimalo da li Grant razume poziciju trenera Borca Slavka Vojičića, jer se Izraelac u Premijer ligi borio za opstanak sa Vest Hemom.

"Čim poredite Premijer ligu i Superligu to je dobro, jer znači da je srpska liga napredovala. Iz iskustva u Vest Hemu znam da svi timovi koji su u toj situaciji rade sve ne bi li došli do bodova", rekao je Grant.

On je dodao da već sada prati nekolicinu igrača iz domaćih klubova i istakao da zna na kojim pozicijama su mu potrebna pojačanja za sledeću sezonu.

"Mladi Hari Agonbar se vratio u London, a posle 'večitog derbija' verovatno će doći još dva igrača na probu. Tek nakon toga ćemo videti šta će biti sa eventualni pojačanjima", poručio je Grant.

Prema njegovim rečima zbog obaveza u Partizanu neće ići u Minhen da gleda finale Lige šampiona izmedju Čelsija i Bajerna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

11 h

Podeli: