FSS podržao Nevena Subotića

Neven Subotić našao se pod istragom nemačke policije, jer je u njegovoj kući silovana jedna devojka.FSS je pružio punu podršku reprezentativcu.

Izvor: ÈŽ

Sreda, 25.01.2012.

01:41

Default images

Prema navodima nemačkog lista Bild, devojka je prijavila da je silovana na žurc u Subotićevoj kući. Njegov advokat je tvrdio da je Subotić vreme nemilog događaja spavao.

Na zvaničnom sajtu fudbalskom saveza Srbije pojavilo se saopštenje podrške našem reprezentativcu, koje prenosimo u celini.

"Fudbalski savez Srbije koristi priliku da pruži javnu podršku Nevenu Subotiću, standardnom reprezentativcu naše zemlje i igraču Borusije iz Dortmunda, u trenutku kada se vodi istraga o jednom strašnom delu, a koji našeg asa sa incidentom vezuje samo zbog činjenice da je bio domaćin veselja na kojem se on dogodio.

Ovim potezom FS Srbije ne želi da na bilo koji način ugrozi pokrenutu istragu od strane nadležnih organa Nemačke, shvatajući da je Subotić morao da se izjasni pred njima zbog činjenice da se incident dogodio u njegovoj kući. Uvereni smo da će i rezultati istražnog procesa ukazati na nevinost našeg reprezentativca.

Neven Subotić predstavlja, apsolutno u svemu, primer uzornog mladog čoveka. Poznato je da je njegovo ponašanje uvek - na pripremama, u hotelu, na putovanjima, na treninzima, na utakmicama, u odnosu ka javnosti i u životu uopšte, i primerno i profesionalno i kulturno. Subotić nikada do sada nije bio ne vinovnik, nego ni učesnik nijedne ružne scene ili događaja. Mi znamo koliko je Neven Subotić kvalitetna osoba, pošten čovek, jedan od naših najboljih predstavnika i uvek smo bili i bićemo ponosni na njega.

Ovim putem FS Srbije želi da Subotiću ukaže javnu podršku, a on dobro zna da na nas uvek i u svemu može da računa.

Takođe, ovim putem reči podrške i izraze punog poverenja Nevenu Subotiću upućuju i svi fudbaleri i članovi Stručnog štaba "A" reprezentacije Srbije, u potpunosti uvereni u njegovu nevinost i željno očekujući upravo takav izveštaj posle pokrenute istrage povodom ružnog incidenta", piše u saopštenju na zvaničnom sajtu fudbalskog saveza Srbije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: