Dalgliš dovodi i Podolskog?

Menadžer Liverpula Keni Dalgliš želi da dovede reprezentativca Nemačke i prvotimca Kelna Lukasa Podolskog.

Izvor:

Nedelja, 25.12.2011.

20:59

Default images

Pošto je Ugrugvajac Luis Suraes kažnjen sa čak osam utakmica neigranja zbog rasističkog ponašnaja u duelu sa levim bekom Mančester junajteda Patrisom Evrom Podolski bi ukoliko bi stigao na "Enfild" odmah zaigrao u prvoj postavi Liverpula. Endi Kerol ni godinu pošto je stigao u Liverpul iz Njukasla ne igra onako kako se od njega očekuje, a Dirk Kajt i Kreg Belami bolje igraju na krilnim pozicijama.

Podolski ove sezone igra sjajno u dresu Kelna i na 15 utakmica u Bundesligi postigao je 14 golova. Liverpul je poslao ponudu vrednu 16.6 miliona funti za reprezentativca Nemačke.

Impresivnu statisku i u reprezentativnom dresu ima 26-godišnji Podolski pošto je na 95 utakmica postigao 43 gola. Sa reprezentacijom Nemačke Podolski je na poslednja dva Mundijala, u Nemačkoj i Južnoj Africi, osvajao treće mesto, a 2006. godine je proglašen za najboljeg mladog igrača na turniru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: