Štrajk u Primeri i dalje traje

Štrajk u španskom fudbalu nastavlja se i narednog vikenda, što znači da se neće odigrati utakmice drugog kola Primere i druge lige.

Izvor: B92, Tanjug

Ponedeljak, 22.08.2011.

21:47

Default images

To je u ponedeljak saopštio portparol sindikata španskih igača (AFE) Luis Hil.

Predstavnici AFE i Španske lige (LFP) nisu uspeli da postignu dogovor, što znači da će se nastaviti sa štrajkom koji je stupio na snagu proteklog vikenda, kada su odloženi mečevi prvog kola.

"Štrajk će se nastaviti i u drugom kolu", rekao je Hil. On je napomenuo da problem nije rešen i da su pozicije obe strana i dalje veoma udaljene.

"Razumem da ljudi žele da gledaju fudbal, ali moramo da mislimo i na igrače koji nisu plaćeni. Želeo bih da budem optimista, ali su nam pozicije trenutno na suprotnim stranama", rekao je Hil.

Potpredsednik LFP i predsednik Levantea Fransisko Katalan rekao je da očekuje da se nešto pozitivno izrodi iz današnjeg sastanka. Sledeći sastanak predstavnika AFE i LFP održaće se u utorak u 16 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: