Srpski dan na Vimbldonu (B92, 13h)

Drugog dana Vimbldona, u utorak, na teren bi trebalo da izađe čak šestoro srpskih predstavnika, pod uslovom da im vremenske prilike to dozvole.

Izvor: B92

Ponedeljak, 20.06.2011.

21:08

Default images

Program na televiziji B92 počinje u 13 časova, a od tada ćemo pratiti sve mečeve naših tenisera, osim duela Bojane Jovanovski, jer igra na terenu koji nije pokriven kamerama.

Prve mečeve bi trebalo da odigraju Jelena Janković i upravo Jovanovski, na Terenu 3, odnosno 11, već od 13 časova po srednjeevropskom vremenu.

Jankovićeva je još u ponedeljak trebalo da igra protiv protiv Marije Hose Martines Sančes iz Španije, ali je taj duel otkazan zbog kiše. Jovanovski se sastaje sa Simonom Halep iz Rumunije, dok će na teren izaći i Ana Ivanović, koja na terenu 15 igra protiv Amerikanke Melani Udan.

Najbolji srpski teniser Novak Đoković igra treći meč na Centralnom terenu protiv Francuza Žeremija Šardija. Program na tom terenu od 14 časova po srednjeevropskom vremenu, otvara aktuelna šampionka Serena Vilijams protiv Aravan Rezai iz Francuske, a potom sledi duel šestostrukog šampiona Rodžera Federera i Mihaila Kukuškina.

Janko Tipsarević će duel sa Ivom Karlovićem, prekinut posle jednog odigranog gema zbog kiše, nastaviti na Terenu 12, tek pošto se završi meč domaćih teniserki Naomi Brodi i En Keotavong. Posle njih igraju Britanka Elena Baltača i Mona Bartel iz Nemačke, odnosno Japanac Kei Nišikori i Lejton Hjuit iz Australije, pre nego što program zatvore Ivanovićeva i Udan.

Viktor Troicki igra treći meč na Terenu 16 protiv Maksima Gonsalesa iz Argentine. Njih dvojica će na teren izaći posle Amerikanke Vanje King i Petre Martić iz Hrvatske, i pošto Huan Ignasio Čela iz Argentine i Australijanac Marinko Matošević nastave duel započet u ponedeljak.

Centralni teren (program počinje u 14h)
Arvan Rezai – Serena Vilijams
Mihail Kukuškin – Rodžer Federer
Žeremi Šardi – Novak Đoković (oko 18h)
Teren 1 (14h)
Andreas Bek – Endi Rodik
Karolina Voznijacki – Aranča Para Santoja
Robin Soderling – Filip Pečner
Teren 3 (13h)
Jelena Janković – Marija Hose Martines Sančes
Teren 11 (13h)
Simona Halep – Bojana Jovanovski
Teren 12 (13h)
Naomi Broadi – En Ketavong
Ivo Karlović – Janko Tipsarević (1-0 prekid)
Elena Baltača – Mona Bartel
Kei Nišikori – Lejton Hjuit
Ana Ivanović – Melani Udan (oko 20.30h)
Teren 16 (13h)
Vanja King – Petra Martić
Huan Ignasio Čela – Marinko Matošević (6:4, 6:4, 6:7, 3:1 prekid)
Viktor Troicki – Maksimo Gonzales (oko 15.30h)
Nikolas Almagro – Jarko Nieminen
Tamarin Tanasugarn – Jaroslava Švedova

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: