Sastanak Zvezde i Kapikjonija

Sportski žurnal objavio je da će menadžer Lučano Kapikjoni i ljudi iz Crvene zvezde u četvrtak pregovarati o statusu klijenata agencije 'Interperformans'.

Izvor: B92

Utorak, 09.02.2010.

11:28

Default images

Zastupnik bivšeg trenera crveno-belih Svetislava Pešića i još četvorice igrača, Filipa Videnova, Vladimira Štimca, Nemanje Bjelice i Nikole Rondovića, inicirao je sastanak zbog toga što su košarkašima koje zastupa, kao i ostalim igračima Crevne zvezde od prošlog leta isplaćene samo po dve mesečne plate.

Sporna je, piše Sportski žurnal, i Kapikjonijeva provizija (10 odsto od vrednosti ugovora svakog njegovog igrača ili trenera).

O razgovorima sa Kapikjonijem govorio je i novi predsednik KK Crvena zvezda Vladislav Lučić za dnevne novine 'Press'.

Zbog problema sa isplatom ugovorenih rata Crvena zvezda je ove zime raskinula saradnju sa nekadašnjim kapitenom ekipe, Tadijom Dragićevićem.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

22 h

Podeli: