Milić otišao iz Vrnjačke Banje

Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije, Duško Milić, nije više trener Vrnjačke Banje.

Izvor: B92

Utorak, 24.11.2009.

18:31

Default images

Uprava šampiona naše zemlje i crnogorskog stručnjaka, koji je pre nekoliko meseci na mestu selektora seniorske reprezentacije zamenio Milorada Milatovića, sporazumno su prekinuli saradnju. Nekadašnji trener podgoričke Budućnosti, u Vrnjačkoj Banji je proveo prethodne dve i po sezone.

U prvoj godini, debitantskoj u Superligi, izboren je plasman u Čelendž Kup, dok je prošle sezone, osvojena šampionska titula u neizvesnoj borbi sa niškom Naisom.

Kako sada stvari stoje, u nastavku sezonu Milićev pomoćnik, Živojin Maksić, preuzeće ulogu prvog trenera. Maksić je bio član stručnog štaba seniorske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Makedoniji, kada je Srbiju sa klupe predvodio Časlav Dinčić.

Vrnjačka Banja se trenutno nalazi na drugom mestu tabele Superlige Srbije, sa šest pobeda i po jednim remijem i porazom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: