Nehumani vremenski uslovi u Sofiji

Izvor: B92, Beta

Utorak, 08.02.2005.

19:28

Default images

Na temperaturi od minus 11 stepeni Celzijusa, fudbaleri reprezentacije Srbije i Crne Gore trenirali su na stadionu "Vasil Levski" u Sofiji, gde će se u sredu u prijateljskom meču suprotstaviti selekciji Bugarske.

Podeljeni u dve ekipe, repezentativci SCG trudili su se da što više trče na treningu ne bili se bar malo zagrejali, a posle treniga u prolazu do svlačionice kratko su dobacili izveštačima beogradskih medija da im je ledeni vazduh cepao pluća.

Koliko je hladno u Sofiji svedoči i primer predsednika Fudbalskog saveza SCG, kao i saveza Srbije i Crne Gore, Dragana Stojkovića, Zvezdana Terzića i Dejana Savićevića, koji su za vreme treninga fudbalera šetali oko terena kako bi se malo zagrejali.

Uslovi za igru su potpuno nehumani, kako za fudbalere, tako i za gledaoce, jer su tribine stadiona pod snegom, a jedina dobra stvar je teren, koji se greje i koji je dobro pripremljen za sutrašnji meč.

Predsednik FS SCG Dragan Stojković Piksi je novinarima rekao da u sutrašnjem meču nije toliko bitan rezultat, već da je važno da se održi dobra atmosfera u ekipi, pred važan kvalifikacioni meč za Svetsko prvenstvo protiv Španije, 30. marta u Beogradu.

Susret mladih reprezentacija Bugarske i SCG nije odigran u Sofiji, zato što je drugi teren bio potpuno zaledjen, pa su se predstavnici saveza dogovorili da ne izlažu igrače riziku.

Meč A selekcija SCG i Bugarske na programu je u sredu u 14 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: