Nova vest
Tenis

Nedelja, 10.08.2014.

15:41

Nadala obradovao Novakov poraz

Toni Nadal, stric i trener drugog tenisera sveta, rekao je da je bio srećan kada je Novak Đoković poražen osmini finala Mastersa u Torontu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

On je dodao da Rafael odlično trenira, ali da je problem što na treningu ne može da udara bekhend zbog povrede zgloba na desnoj ruci.

Zbog toga je šampion Rolan Garosa otkazao učešće na Mastersima u Torontu i Sinsinatiju, a trebalo bi da se vrati na US openu.

„Intenzitet treninga je veoma visok, jedini problem koji imamo je što Rafa ne može da udara bekhend“, rekao je Toni i dodao da je srećan zbog Novakovog poraza u Torontu.

„Za nas je sjajno što je Novak izgubio tako rano, iako mnogi misle da je to pogrešno razmišljanje. Za nas je bolje da on na US open dođe u što lošijem stanju.“

Rafael Nadal rekao je da će u utorak u Barseloni uraditi dodatne testove i da će tada videti kako napreduje oporavak od povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu