Nova vest
Tenis

Četvrtak, 20.12.2012.

21:34

Aranča Sančes napustila tim Španije

Aranča Sančez-Vikario podnela je ostavku na mesto selektora FED kup reprezentacije Španije zbog eskalacije sukoba između Federacije i igračica nacionalnog tima.

Izvor:

Autor:

Default images

Grupa igračica u kojoj su Karla Suares Navaro, Silvija Soler Espinosa, Lurdes Dominges Lino i Laura Pous Tio, okončale su saradnju sa Španskom teniskom federacijom i izjavile da njen predsednik Hose Luis Eskanela nije uspeo da ispuni svoja obećanja. Prošle nedelje one su izrazile duboko razočaranje, a sada je i Sančes-Vikario stala na njihovu stranu.

Iako ne mogu da budem na svakom sastanku igračica i Federacije, ne mogu da ih ignorišem i ostanem po strani“, izjavila je nekada najbolja teniserka sveta, „Nadam će da će ovo navesti Špansku tenisku federaciju da napravi radikalne promene u svom pristupu ženskom tenisu“.

Španija je izgubila dva meča FED kupa dok je reprezentaciju vodila Sančes- Vikario, a sada mora da pronađe zamenu za nju pre narednog meča, koji igra sa Ukrajinom u februaru, u okviru druge Svetske grupe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu