Nova vest
Tenis

Nedelja, 28.05.2017.

18:10

Pobede Dimitrova, Kuznjecove i Tima na Rolan Garosu

Bugarski teniser Grigor Dimitrov plasirao se u drugo kolo Rolan Garosa, pošto je pobedio Francuza Stefana Robera posle tri seta, 6:2, 6:3, 6:4.

Izvor: SM

Autor: SM

Pobede Dimitrova, Kuznjecove i Tima na Rolan Garosu
Getty Images

To je prva pobeda Dimitrova na Rolan Garosu posle četiri godine, a najbolji plasman na tom turniru mu je treće kolo. "Ovo je bio dobar test. Znao sam šta da očekujem, morao sam da se borim", rekao je Dimitrov.

On će u drugom kolu igrati protiv pobednika duela Španca Tomija Robreda i Britanca Danijela Evansa. Bivša šampionka Rolan Garosa Ruskinja Svetlana Kuznjecova plasirala se u drug kolo pošto je pobedila Amerikanku Kristinu Mekhejl sa 7:5, 6:4.

Kuznjecova, koja je trijumfovala na Rolan Garosu 2009. godine, će u drugom kolu igrati protiv pobednice duela Italijanke Kamile Djordji i Francuskinje Osean Dodan. Šesti nosilac Austrijanac Dominik Tim plasirao se u drugo kolo pošto je pobedio Bernarda Tomića iz Australije sa 6:4, 6:0, 6:2. On će u igrati protiv pobednika meča Italijana Simonea Bolelija i Nikole Maua iz Francuske.

Hrvatski teniser Ivo Karlović pobedio je u prvom kolu Grka Stefanosa Cicipasa sa 7:6, 7:5, 6:4. Karlović će igrati protiv Argentinca Orasija Sebaljosa, koji je pobedio Adrijana Manarina iz Francuske sa 7:5, 6:3, 6:4.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu