Argentina - Holandija 0:0

Fudbalske reprezentacije Argentine i Holandije igrale su u Frankfurtu bez golova u meču trećeg gola grupe C.

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Sreda, 21.06.2006.

23:23

Default images

Oba tima ranije su obezbedila plasman u drugu fazu, a posle remija Argentina je došla do prve pozicije u grupi. U osmini finala Argentina igra sa Meksikom, dok se Holandija sastaje sa Portugalom. U četvrtfinalu Argentinci bi mogli da igraju sa boljim iz meča Nemačka – Švedska, dok bi Holandija išla na pobednika duela Engleska – Ekvador.

Meč u Frankfurtu nije doneo naročito atraktivnu igru, a oba tima uputila su zbirno pet lopti u okvir gola.

Meč na Gotlib Dajmleru nije bio preterano uzbudljiv, a samo nekoliko prilika za gol najbolje dokazuju pobedu obe odbrane nad napadima.

Oba selektora rešila su da odmaraju neke od najbitnijih igrača. Holandija je nastupila bez Barsinog tandema Mark van Bomel – Đovani van Bronkhorst, kao i još jednog rušitelja srpsko-crnogorske odbrane Arjena Robena.

Na drugoj strani izostali su Ernan Krespo i Havier Saviola. Njihovi zamenici, tandem za budućnost Mesi – Teves, koji je protiv SCG za dvadesetak minuta rasturio protivničku odbranu, ostali su u potpunoj senci Tima de Klera i Halida Bulahruza.

Najbolju šansu na meču imali su „belo-svetloplavi“, kada je slobodni udarac Huana Romana Rikelmea pogodio Bulahruza i završio na van der Sarovoj stativi.

Statistika sa utakmice.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Idu na 500.000 Rusa: Nemaju šanse?

Francuska može da izdvoji samo dve brigade za podršku Oružanim snagama Ukrajine, što će biti kap u čaši u poređenju sa veličinom i snagom ruske vojske, rekao je pukovnik Aleksandar Vautraver na TV kanalu LCI, prenosi RIA Novosti.

20:42

5.5.2024.

1 d

Podeli: