Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 15.05.2017.

21:48

Radonjić: Raniji derbiji ni blizu onoga šta sledi

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da ekipu očekuje izuzetno težak ‘večiti derbi’ protiv Partizana u četvrtak.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Radonjić: Raniji derbiji ni blizu onoga šta sledi
Foto: StarSport

‘Crveno-beli’ su savladali Spartak rezultatom 89:60 i tako bez poraza čekaju duel sa najvećim rivalom.

“Očekuje nas Partizan. Kada bude došlo vreme, ponovo ćemo konsatovati ono što je sasvim realno kada su mečevi protiv Partizana u pitanju. Ovog puta je na značaj meča dodatno to što je borba za prvu poziciju na kraju regularnog dela takmičenja. Jasno je da će Partizan da bude motivisan da što bolje odigra pred svojim navijačima”, rekao je strateg crveno-belih i potom dodao:

“Igrali smo u prethodnom periodu neke mečeve koji nisu bili nalik onom što sledi. Pokušali smo da vratimo neke igrače iz povrede. Videćemo kako ćemo izgledati protiv našeg najvećeg protivnika Partizana. Lazić se vratio treninzima, ali još uvek ne trenira sa ekipom”.

Usledilo je pitanje novinara o atmosferi u predstojećem meču uz napravljenu komparaciju sa odnosom fudbalskih sekcija večitih.

“Ja sam trener košarkaškog kluba i time se isključivo bavim. Očekujem atmosferu kakva je uvek u mečevima između Crvene zvezde i Partizana. Neće biti iznenađenja”, istakao je crnogorski stručnjak..

On se potom osvrnuo na duel sa Spartakom u osmom kolu Košarkaške Superlige.

“Čestitam Spartaku pre svega na plasmanu u Superligu. Želim im da nastave u ovom ritmu i da ponovo dosegnu nivo na kom su nekada bili i bili važan centar košarke. Uspeli smo da uradimo ono što smo planirali i nastavljamo sa daljim radom”.

Marko Simonović je dodao da

“Odigrali smo dobru utakmicu i uradili ono što je bio plan. Okrećemo se narednom protivniku, a to je Partizan koji je za nas u ovoj fazi sezone najbitnija utakmica za nas. U derbi uvek ulazimo sa maksimalnim pristupom. Čestitam igračima Spartaka na fer borbi”, istakao je Zvezdino krilo.

Meč između Crvene zvezde i Partizana Nis zakazan je za četvrtak od 19 časova u dvorani ‘Aleksandar Nikolić’, a domaćini će biti ‘crno-beli’.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu