Nova vest
Košarka

Utorak, 28.02.2017.

10:56

Evroliga: Uskoković nastavlja Zvezdinu dinastiju

Juniori Crvene zvezde sedmi put u nizu ostvarili su plasman na završni turnir Evrolige, a ovoga puta se istakao Aleksa Uskoković.

Izvor: B92

Autor:B92

Evroliga: Uskoković nastavlja Zvezdinu dinastiju

On je bio najbolji igrač turnira u Beogradu pod imenom „Marko Ivković“.

„Neverovatan je osećaj. Ovo je veliki uspeh za sve nas“, kaže za sajt Evrolige Uskoković koji je prosečno beležio 16,8 poena, 3 skoka, 5,3 asistencije i 2,3 ukradene lopte.

Uskoković je tako naslednik Marka Gudurića, Dušana Ristića, Nikole Rebića, Nikole Rakićevića, Vojislava Stojanovića, Stefana Lazarevića, Alekse Radanove, Boriše Simanića i Aleksandra Aranitovića koji su prethodno osvojili trofej u Beogradu.

„Zahtevno je biti vođa ove ekipe. Trudim se da radim ono što mi trener govori, d abudem prvi plejmejker i asistiram. Samo želim da igram dobru košarku. Želimo svake godine da osvojimo ovaj turnir. Ovo je sjajan turnir i velika prilika da se pokažemo. Za nas u Zvezdi ovo je tradicija. Sada idemo u Istanbul na titulu“, kaže mladi Uskoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu