Nova vest
Košarka

Nedelja, 20.11.2016.

12:45

Otišao Klipa, Maksimović na klupi FMP

KK FMP iz Železnika saopštio je da je sporazumno raskinuo saradnju sa dosadašnjim trenerom Slobodanom Klipom, a ekipu je preuzeo Branko Maksimović.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Otišao Klipa, Maksimović na klupi FMP
Starsport

Popularni 'Panteri' počeli su sezonu u ABA ligi sasvim solidno ostvarivši dve pobede u prve tri utakmice, ali od tada se ekipe muči i trenutno je na 10. mestu na tabeli sa skorom 3-7.

Kako je saopšteno, Klipa će ponovo voditi brigu o mlađim selekcijama i biće prvi trener juniorske ekipe Crvene zvezde.

"Dosadašnji trener KK FMP Slobodan Klipa, sporazumno je u dogovoru sa upravom kluba u nedelju odstupio sa mesta prvog trenera seniroskog tima iz Železnika, a to mesto preuzeće dosadašnji trener juniora KK Crvena zvezda Branko Maksimović.

Klipa, trener seniora bivšeg šampiona ABA lige na ovakav korak odlučio se na sopstveni zahtev, a kao dugogodišnji član i deo sistema, i vraća se na poziciju na kojoj je u prošlosti bio izuzetno uspešan, a to je kordinator svih mlađih selekcija i prvi trener juniorske ekipe KK Crvena zvezda.

KK FMP zahvaljuje se Slobodanu Klipi na svemu što je ostvario na mestu prvog trenera seniorskog tima, i želi puno uspeha Branku Maksimoviću na mestu trenera seniora KK FMP", stoji u saopštenju FMP.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu