Nova vest
Košarka

Utorak, 01.04.2014.

15:41

TV B92 zove Vujoševića i Čovića

TV B92 pozvala je Duška Vujoševića i Nebojšu Čovića da se sretnu i uživo pred gledaocima razgovaraju o temama zbog kojih se poslednjih dana ponovo "prepucavaju"

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Sukob Vujoševića i Čovića, koji traje još od prošle sezone, kuliminirao je poslednjih dana kada su izneli mnogo teških reči i optužbi na račun onog drugog.

"Posle mnogo teških reči koje su u javnim nastupima i saopštenjima u poslednjih godinu i po dana izneli predstavnici dva najveća i najpopularnija srpska kluba, vreme je da se to što imaju da kažu obe strane uradi u direktnom susretu - oči u oči. Za takav dijalog, koji bi mogao da zaključi raspravu i učini završnicu svih važnih takmičenja u kojima učestvuju beogradski 'crno-beli' i 'crveno-beli' mirnijom, bezbednijom za učesnike i navijače, odvojićemo onaj deo programa i emisiju koju izaberu naši gosti", navodi se u saopštenju.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

162 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu