Nova vest
Košarka 0

28.5.2024.

19:26

Evans: "Život nije pravedan i nikada neće biti"

Košarkaš Žalgirisa Kinan Evans je pretrpeo povredu na u završnici sezone u litvanskom šampionatu, zbog čega će biti van terena najmanje 6-8 meseci.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
Srdjan Stevanovic/Starsport

Dan nakon operacije, Evans je objavio poruku na društvenim mrežama.

On je na svom "Instagram" nalogu objavio priču u kojoj je opisao svoja osećanja.

"Rečima ne mogu da opišem kako se trenutno osećam, zaista je sra**e znati koliko sam se trudio da se vratim igranju na visokom nivou. Ali život nije pravedan i nikada neće biti. Bog ne pravi greške i na meni je da budem strpljiv i da mu verujem", napisao je Evans, a u nastavku se zahvalio i navijačima:

"Navijači grada Kaunasa i Zalgirisa, iskreno mi je žao što neću moći da pomognem da se trofej vrati kući ove sezone. Naravno da ću navijati za tim u finalu."

"Na kraju, oni koji me poznaju i poznaju moj karakter shvataju da me ovakve situacije uzbuđuju da budem još bolji i jači (i da završim sezonu). Ne mogu ni da odgovorim svima, ali kažem veliko HVALA na svu ljubav i poruke koje sam dobio. Bog vas blagoslovio sve. Teška vremena prolaze, a teški ljudi traju",  napisao Evans.

Bivši košarkaš Igokee se pominjao kao veliko pojačanje Olimpijakosa za sledeću sezonu, ali to bi moglo da se promeni, s obzirom da bi mogao da propusti veći deo sezone.

Screenshot/Instagram/k3vans12

Podeli:

Komentari 0

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu