Nova vest
Košarka

Četvrtak, 14.06.2012.

15:34

Podeljene rezervacije za Železnik

Rezervacije ulaznica za četvrti meč finalne serije plej-ofa ASL između Crvene zvezde i Partizana u Železniku podeljene su za svega nekoliko sati.

Izvor: MJ

Autor: MJ

Default images

Pravo rezervacije imali su samo vlasnici sezonskih karata Crvene zvezde, a rezervacija se vršila putem telefona.

S obzirom da je kapacitet dvorane nešto više od dve hiljade mesta, a da je Zvezda za tekuću sezonu prodala oko tri i po hiljade pretplatnih karata, rezervacije su "planule“.

KK Crvena zvezda izvinila se i zamolila za razumevanje sve navijače koji su imali sezonske karte, ali nisu uspeli da dobiju rezervaciju, pa meč neće moći da prate uživo.

„Kapacitet dvorane u Železniku je oko tri puta manji u odnosu na Pionir. Zato se izvinjavamo navijačima koji će biti uskraćeni da uživo prate ovaj derbi. Kao što je poznato, mi smo ove sezone prodali oko tri i po hiljade pretplatnih ulaznica, a dvorana u Železniku može da primi nešto preko dve hiljade ljudi. Zato molim sve navijače da imaju razumevanja za novonastalu situaciju“, izjavio je direktor Zvezde Davor Ristović.

Uprava kluba apelovala je na navijače koji su došli do ulaznica za meč u Železniku da navijaju fer i sportski.

Utakmica između Crvene zvezde i Partizana igra se u petak od 20 časova

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu