Nova vest
Košarka

Sreda, 22.09.2010.

22:18

Musli u Kaha Laboralu

Mladi reprezentativac Srbije Dejan Musli karijeru će nastaviti u šampionu Španije Kaha Laboralu.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Musli, dosadašnji član ekipe FMP iy Železnika je potpisao petogodišnji ugovor sa klubom iz Vitorije, na čijoj klupi sedi Duško Ivanović.

U ugovoru piše da 19-godišnji centar posle svake sezone ima ‘izlaz’ iz ugovora, a kako sada stvari stoje nije isključeno da će odmah da obuče dres baskijskog tima.

Proteklih dana, kada je bilo jasno da je Musli zadovoljio stručni štab Kaha Laborala na desetodnevnoj probi, pominjala se mogućnost da bude pozajmljen Melilji, članu druge lige Španije, ali konačna odluka još nije saopštena.

Koliko je FMP zaradio od prodaje još jednog u nizu bisera nije poznato, međutim, jasno je da Kaha Laboral neće uplatiti, kako su proteklih dana pisali mediji u Baskiji, million i po evra na ime obeštećenja.

Još ranije član kluba iz Vitorije postao je seniorski reprezentativac Srbije Nemanja Bjelica, koji je već predstavljen medijima i navijačima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu