Nova vest
Košarka

Četvrtak, 30.04.2009.

22:57

Vujošević: "Nema opuštanja"

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je zadovoljan igrom svog tima u utakmici sa Hemofarmom, ali da ne treba očekivati laku pobedu u Vršcu u subotu.

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Trener `crno-belih` je istakao i da je Hemofarm prvu utakmicu polufinala plej-ofa odigrao ispod svog nivoa. "Zadovoljan sam, naravno, ali ovo nije pravi prikaz Hemofarma. To je ista ekipa koja je nedavno u Torinu pobedila Dinamo", rekao je Vujošević.

"Ne treba ni da se stvara slika da lako i prirodno pobeđujemo. Ovo je izgledalo lako jer niko nije mislio da je lako i svi smo imali dozu straha i napetosti zbog prve plej-of utakmice, koju smo pretvorili u nešto pozitivno", dodao je Vujošević.

"Od sutra ujutru razmišljamo o Vršcu. Veliki je uspeh što smo dominirali protiv ovakvog protivnika i ne treba zaboraviti njihovu pravu snagu. Očekujem jaku reakciju Hemofarma, ali mi i tamo idemo da pobedimo", zaključio je trener Partizana.

Trener Hemofarma Stevan Karadžić rekao je da je zadovoljan odbranom svog tima, ali da napad nije funkcionisao kako treba.

"Potpuno zaslužena pobeda Partizana. Naišli smo na protivnika koji igra odbranu na evroligaškom nivou. Nismo mogli da otvorimo napade. U odbrani zaista nemam šta da zamerim svojim igračima, spustili smo ih na malo poena, naročito u drugom poluvremenu, ali u napadu nismo imali nijednog raspoloženog igrača, a kad je tako, nemate čemu da se nadate, pogotovo protiv Partizana", rekao je Karadžić.

"Iskoristićemo ovaj dan i po da se spremimo što bolje i da probamo da pred našim navijačima pobedimo. Očekujem pozitivnu reakciju tima, jer ovaj poraz boli", dodao je trener Hemofarma.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu