Nedelja, 17.02.2013.

23:33

DV: Velika sila ima kratko trajanje

Trener Partizana mt:s Duško Vujošević rekao je posle poraza od Crvene zvezde u 21. kolu ABA lige da je zadovoljan igrom svog tima i čestitao rivalu na pobedi.

Izvor:

Default images

"Čestitam Zvezdi na pobedi i stručnom štabu. Mislim da je publika imala priliku da vidi kvalitetnu utakmicu, da je bilo spektakularnih poteza, dosta šuteva za tri poena na obe strane", rekao je Vujošević.

"Mi nismo materijalizovali bolju igru u prvom poluvremenu dovoljnom razlikom i to zbog šest promašenih slobodnih bacanja. Uspeli smo da pokvarimo veliku razliku i još slabijim početkom treće četvrtine otvorili utakmicu", dodao je Vujošević.

Zvezda je u, fantastičnom derbiju, pobedila Partizan sa 84:76.

"Čestitam pre svega Vukoičiću, za koga smatram da je izvanredan čovek i trener. Mislim da je utakmica bila kvalitetna, nisam presrećan što je Partizan izgubio, ali se vidi da se Partizan diže. Ne vidim obavezu da se pobedi gradski rival, ali smo sve bolji", naglasio je Vujošević.

Vujošević se osvrnuo i na dešavanja sa Kupa Radivoja Koraća i najavio konfernciju za štampu, za koju je rekao da bi mogla da bude jako interesantna.

"Između Kupa i ove utakmice svašta se pisalo, neću sada da se vezujem za to, ali ćemo održati konferenciju za štampu posebno o tome. Mislim da će biti interesantno", rekao je on. "Kada su bili ravnopravni uslovi, Zvezda je sasvim zasluženo pobedila. Žandarmerija je na nečiju komandu uvela navijače Zvezde, njih oko 400, na meč kada smo mi bili domaćini. Sada smo dobili 30 karata i navijači su smešteni pri vrhu hale zbog neke priče o bezbednosti, pošto je policija odradila posao. Ne valja kada policija i žandarmerija rade svoj posao ponekad. Ako je želja da se odnosi između Zvezde i Partizana dovedu u normalu, mora da se uradi nešto povodom toga. Mislim da skandiranje meni nije spontano i ne može da vodi u tom smeru. Nikada navijaču Partizana nisam rekao vičite ovo ili ono, niti bi me oni poslušali. Videli smo na utakmici u Kragujevcu da je utakmica dala svoje viđenje, a tek pošto je ona nastavljena oglasila se da to nije bilo njeno tumačenje. Ne može to tako", zaključio je trener Partizana.

Trener 'crno-belih' je konferenciju za štampu zaključio rečenicom - "I velika sila ima kratko trajanje".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

159 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: