Hemofarm ubedljiv u Domžalama

Košarkaši Hemofarma pobedili su u Domžalama Helios 85:60 (23:7, 28:15, 17:20, 17:18) u šestom kolu NLB lige.

Izvor: B92

Subota, 07.11.2009.

17:45

Default images

Vrščane je do drugog trijumfa predvodio Raško Katić sa 16 poena, Bojan Krstović je ubacio 15, a Miljan Pavković 12. U timu Heliosa Jure Močnik je ubacio 14 poena i imao pet skokova, Dejan Delić je dodao 12, a Alvin Sou 11. Najbolji skakač na utakmici bio je bek Hemofarma i reprezentativac Srbije Stefan Marković sa osam uhvaćenih lopti.

Hemofarm je već u prvom poluvremenu slomio otpor domaćina i na taj način izbegao da po treći put uđe u neizvesnu završnicu gde su ove sezone dva puta izgubili na produžetke.

U prvih deset minuta Vrščani su sjajnom odbranom dozvolili igračima Heliosa da ubace samo sedam poena, a onda su u drugom periodu prosto napunili koš Slovenaca ubacivši 28 poena, pa su do poluvremena ubacili čak 51 poen, a Helios samo 29. U nastavku meča ’Farmaceuti’ su samo odrađivali posao i na kraju zabeležili ubedljivu pobedu od 25 poena razlike.

Hemofarm sada ima dve pobede i četiri poraza kao i Helios. U sedmom kolu Hemofarm u Vršcu dočekuje FMP Železnik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: