NLB: Pao i Split

Košarkaši Partizana, koji su odavno obezbedili prvo mesto regularnog dela NLB lige, savladali su Split 83:73 u 24. kolu regionalnog takmičenja.

Izvor: B92

Subota, 07.03.2009.

19:51

Default images

'Crno-beli' su kao i veći broj mečeva ove sezone u regionalnom takmičenju tek u završnici meča igrali punom snagom slomivši Splićane na prelazu treće i četvrte četvrtine. Najefikasniji u Partizanu bili su Veličković i Tripković (6/8 za tri) sa po 20 poena. Novica je imao i deset skokova i sa 33 indeksna poena bio je MVP meča. Kod hrvatskog tima Džejmon je ubacio 21 poen.

Trener Partizana Duško Vujošević uvodio je u igru sve igrače osim Milenka Tepića, koga je želeo da odmori posle meča protiv Panatinaikosa u Evroligi u četvrtak, kada je bek "crno-belih" morao da izađe iz igre zbog grča u butini.

Partizan sada ima 22 pobede i samo dva poraza dok su Splićani zabeležili 15 poraz. Do kraja ligaškog dela ostala su još dva kola, u kojima Partizan gostuje Ciboni i dočekuje Bosnu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Snažno nevreme stiže u Srbiju

U većem delu Srbije će danas pre podne biti pretežno sunčano, toplo, suvo i vetrovito, uz olujnu košavu u Beogradu, na jugu Banata, u Pomoravlju i donjem Podunavlju, a već u poslepodnevnim satima biće kratkotrajne kiše ili pljuskova.

7:13

1.5.2024.

15 h

Podeli: