"Dragi Kobi, hvala ti"

Košarkaši širom NBA lige oprostili su se od Kobija Brajanta, koji je tragično poginuo u padu helikoptera u mestu Kalabasas.

Izvor: PT

Ponedeljak, 27.01.2020.

08:10

Photo by Harry How/Getty Images

Pored Brajanta, poginula je i njegova ćerka Điđi, ali i još šestoro ljudi plus pilot.

ESPN je na društvene mreže okačio video pod nazivom "Dragi Kobi" u kojem se NBA košarkaši zahvaljuju Brajantu na svemu što je učinio.

Među njima su Džon Vol, Džabari Parker, Kajl Lauri, Kajri Irving, Entoni Dejvis, Rasel Vestbrtuk, Kevin Durent, Dvejn Vejd, Lebron Džejms, Drejmond Grin, Karmelo Entoni, Tajson Čendler, Demar Derozan, Džordan Klarkson, Nerlens Noel, kao i treneri Bajron Skot i Greg Popovič.

"Dragi Kobi,

hvala ti na tvojoj strasti prema igri i privrženosti košarci. Hvala ti što si nam pokazao da broj 24 nije samo broj na dresu, već i vreme koje moramo da posvetimo košarci kako bismo bili najbolji. Hvala ti na davanju, davanju i davanju. Kada tvoje telo kaže ne, a srce da. Hvala ti na utakmici koju si odbijao da izgubiš. Pokazao si nam da nepostoji ništa magično, već je sve naporni rad. Dvadeset godina si košarci davao celog sebe i na tome smo ti neizmerno zahvalni
".

Brajant je poginuo u 41. godini i ostaće upamćen kao jedan od najvećih košarkaša svih vremena.

Osvojio je pet titula sa Los Anđeles Lejkersima, u karijeri je prosečno beležio 25 poena, a postigao je ukupno 39.283 poena (računajući plej-of).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Propao pokušaj: Nemačka u haosu

Nemačke mašinovođe od utorka rano ujutro ponovo su u štrajku, samo nekoliko dana po okončanju prethodnog štrajka. Sudovi su odbacili pokušaj Nemačke železnice (DB) da zaustavi štrajk.

17:25

12.3.2024.

6 d

Podeli: