Marjanović iznenadio Popovića

Boban Marjanović odigrao je protekle noći najbolji meč po dolasku u San Antonio, a uspeo je i da iznenadi trenera Grega Popovića.

Izvor: AK

Ponedeljak, 19.10.2015.

18:21

Default images
foto: Getty images

Srpski centar je u pobedi nad Detroitom (96:92) koji ima jednu od boljih centarskih linija u NBA ligi postigao 4 poena (2/4) uz 5 skokova i dve blokade za devet minuta na parketu.

Marjanović je sjajno parirao jednom od najboljih centara lige Andreu Dramondu, koji je teško izazio na kraj sa Srbinom, pa je obe "rampe" dobio on.

Jednako upotrebljiv bio je i u napadu gde je imao dva sjajna zakucavanja posle ofanzivnih skokova.

"Marjanović trči mnogo bolje nego što sam očekivao kada sam ga opisivao. Boban je sjajan saigrač, odličan dodavač, sjajno kontroliše loptu i razume igru. Imao ono što odgovara NBA ligi, fizički i atletski", rekao je Popović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajina je "pukla"?

Rusija udvostručila svoju ofanzivu u Donbasu tokom prošlog meseca, postižući značajan napredak dok Ukrajina čeka pojačanje u snabdevanju oružjem sa Zapada, navodi AFP.

12:03

7.5.2024.

1 d

Podeli: