Džordan izdao Mavse, ostaje u Klipersima

Centar Los Anđeles Klipersa Deandre Džordan ostaće u redovima tog kluba, iako je prethodno prihvatio ponudu Dalas Maveriksa.

Izvor: JT

Četvrtak, 09.07.2015.

08:55

Default images
Beta/AP Photo/Danny Moloshok, File

U zanimljivom obrtu pre isteka roka kada timovi mogu da iznesu svoje ponude slobodnim agentima, Džordan je potpisao petogodišnji ugovor sa Klipersima vredan 110 miliona dolara.

Sve to ne bi bilo čudno, da samo nekoliko dana ranije nije prihvatio ponudu Maveriksa od 80 miliona dolara za četiri godine, ali se ispostavilo da je to uradio samo da bi privolio Kliperse da pošalju bolju ponudu.

Delegacija Klipersa je u sredu otputovala u Hjuston da bi postigla dogovor sa Džordanom, a kada su to uspeli, nisu želeli da odu iz njegove kuće do ponoći, pošto su tada mogli da potpišu ugovor sa njim. Pored toga, na taj način su želeli da spreče Maverikse da pokušaju da mu pošalju bolju ponudu i nateraju ga da se predomisli.

Iako se sada Džordan našao na udaru javnosti, američki mediji prenose da je on sve vreme želeo da ostane u Klipersima. U timu su ga ozbiljno shvatili, pa su poslali Krisa Pola, Blejka Grifina i Doka Riversa da postignu dogovor. Maveriksi su tada shvatili da neće dobiti novog prvog centra, pa je vlasnik kluba Mark Kjuban obavestio svoj stručni štab da dogovor nije postignuti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: