Netsi predstavili trojac iz Bostona

Barklejs Centar u Bruklinu dočekao je nova pojačanja Netsa, Kevina Garneta, Pola Pirsa i Džejsona Terija, koji su stigli iz Boston Seltiksa.

Izvor: SV

Četvrtak, 18.07.2013.

18:46

Default images

U želji da stvori šampionski tim koji će parirati Majami Hitu u Istočnoj konferenciji Netsi su u Boston poslali Krisa Hamfrisa, Maršona Bruksa i Kita Bogansa.

„Nažalost, morali smo da napustimo Seltikse. Jedan od najvećih razloga mog dolaska u Bruklin je to što ću igrati sa Deronom Vilijamsom i Džoom Džonsonom“, naveo je Garnet.

Pol Pirs nije izgledao presrećno na predstavljanju, navodeći da je odluka da napusti Boston jedna od najtežih u životu.

Teško je kad se nađete u situaciji kakva je mene zadesila. Posle 15 godina u jednom klubu odlučio sam da pređem u drugi. Ipak, dolazak u ekipu koja ima šampionske ambicije donosi drugačiji oblik uzbuđenja“, rekao je Pirs.

Iako je bilo najavljivano da će Garnet u Netsima zadužiti broj 21 koji je nosio u Minesoti, on se odlučio da na dresu Netsa ispod njegovog imena stoji broj dva, u znak sećanja na njegovog nekadašnjeg saigrača koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći Maliku Siliju.

Pored trojice bivših košarkaša Bostona, član Netsa je postao i Rus Andrej Kirilenko, koji je odbio ugovor vredan deset miliona dolara od Minesote, kako bi stigao u tim trenera debitanta Džejsona Kida.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: