Nedelja, 16.06.2013.

08:59

Grifin i Hauard menjaju LA timove?

Los Anđeles Klipersi i Boston Seltiksi počeli su pregovore o trejdu, a tim iz Kalifornije pokušaće da dovede i Dvajta Hauarda.

Izvor: AK

Default images

Klipersi su navodno spremni da gradskim rivalima Lejkersima ustupe svoju zvezdu Blejka Grifina i beka Erika Bledsoa, kako bi nakon 1. jula potpisali All Star centra.

Sa druge strane, Klipersi se spremaju da daju centra DeAndrea Džordana za Kevina Garneta, a dva pika prve runde i novac za trenera Seltiksa Doka Riversa. Deo trejda mogao bi da bude i Pol Pirs.

Američki mediji navode da su Hauard i plejmejker Klipersa Kris Pol u konstantnom kontaktu poslednjih nedelja, jer se navodno nadaju da će igrati zajedno sledeće sezone.

Ukoliko se sve ove spekulacije ostvare, sledeće sezone bi u dresu Klipersa mogli da gledamo Pola, Pirsa, Garneta i Hauarda, dok bi Kobi Brajant sarađivao sa Grifinom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

27 Komentari

Možda vas zanima

Hronika

MUP se oglasio o slučaju ubistva Danke Ilić

Pripadnici MUP-a, Sektora unutrašnje kontrole, po nalogu Višeg javnog tužilaštva prikupljaju informacije i utvrđuju činjenice i okolnosti pod kojim je u Policijskoj upravi u Boru preminuo D. D. osumnjičen u slučaju ubistva male Danke, saopštio je MUP.

9:45

11.5.2024.

1 d

Podeli: