Petak, 22.06.2007.

10:04

Bez Radmanovića u Španiji

Izvor: B92, Beta

Default images

Košarkaš Los Andjeles Lejkersa Vladimir Radmanović definitivno neće predstavljati reprezentaciju na predstojećem Evropskom prvenstvu u Španiji. "Radmanović je definitivno otkazao učešće na Evropskom prvenstvu, jer ima ugovoreno učešće na kampu za decu u Sjedinjenim Državama", rekao je selektor Srbije Zoran Slavnić.

Srpski selektor je dodao da će se Miloš Vujanić iz Panatinaikosa i Aleksandar Pavlović iz Klivlenda pojaviti na početku priprema, dok je situacija još neizvesna kada su u pitanju Igor Rakočević i Milan Gurović.

Nastup na Evropskom prvenstvu ranije su zbog povreda otkazali i krilni košarkaš Nju Orlinsa Predrag Stojaković i centar Nju Džerzija Nenad Krstić.

Evropsko prvenstvo u Španiji igraće se od 3. do 16. septembra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Nemačka na udaru Rusije: "Uzimamo svoje"

Ruski sud naredio je da imovina, računi, nekretnine i akcije Dojče banke i Komercbanke budu zaplenjene u Rusiji, kao deo tužbe protiv nemačkih banaka, navodi se u sudskim dokumentima.

13:07

19.5.2024.

1 d

Svet

Rusi prešli severnu granicu: Harkov pada?

Ofanziva ruskih snaga na harkovskom pravcu pokazala se toliko brzom i snažnom da im oskudne odbrambene strukture Ukrajine nisu postale prepreka, a osiromašeni redovi ukrajinskih oružanih snaga nisu bili spremni da brane svoje položaje, piše Njujork tajms.

8:12

19.5.2024.

1 d

Podeli: