Nova vest
Fudbal

Utorak, 13.09.2016.

14:00

Grujić: Sledeća sezona je sigurno moja

Novi fudbaler Liverpula Marko Grujić izjavio je da će u prvoj sezoni na Enfildu strpljivo čekati šansu, uciti od starijih igrača.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Grujić: Sledeća sezona je sigurno moja
Photo by Mike Hewitt/Getty Images

Grujić je istakao da će sledeća sigurno biti njegova.

"Nije mi bilo lako na pripremama, velika je razlika između Srbije i Premijer lige, ovde je fudbal na višem nivou. Sve je teže, ali trudim se i prilagođavam. Ogromna mi je čast da igram sa najboljim fudbalerima na svetu, potrudiću se da se izborim za minutažu i napredujem. Uveren sam da će sledeća sezona da bude moja i da ću pokazati sve što mogu", izjavio je Grujić za sajt kluba.

Reprezentativni vezista osvrnuo se na dolazak među 'Crvene' i prepreke na koje je naišao.

"Bilo je teško u predsezoni, posebno zbog mene jer sam došao ovde gde je sve na mnogo višem nivou. Trčanje i vežbe na treninzima mnogo su teže, ali i dalje učim i siguran sam da ću se adaptirati. Ponosan sam što mogu da radim sa ovakvim sručnim štabom i siguran sam da će sve biti kako treba".

On je ponovio da je klub veoma sličan Crvenoj zvezdi u kojoj je odrastao.

"Postoji skoro ista harmonija između kluba i navijaca, osetim je na svakom koraku. I Zvezda i Liverpul funkcionišu kao porodica. Svuda gde smo bili ljudi bodre Liverpul, to sam primetio tokom letnje turneje", poručio je Grujić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

71 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu