Nova vest
Fudbal

Četvrtak, 30.04.2015.

14:15

Partizan i Čuka za Kup na "Rajku"

Fudbaleri Partizana i Čukaričkog igraće u finalu Kupa Srbije 20. maja na stadionu Crvene zvezde "Rajko Mitić" od 20.30 časova.

Izvor: B92, FSS

Autor:B92, FSS

Default images
foto: StarSport

Ulaznice za južnu tribinu koštaće 200 dinara, za istočno 300 dinara, a za zapadnu 400 dinara.

Najvatreniji navijači Partizana biće smešteni na južnu tribinu, dok je za simpatizere Čukaričkog predviđena istočna tribina. Severna tribina našeg najvećeg stadiona neće biti otvorena za ovaj meč.

U slučaju da po završetku regularnog dela finalne utakmice rezultat bude nerešen, igraće se produžeci dva puta po 15 minuta. Ukoliko pitanje pobednika ni tada ne bude rešeno, izvodiće se penali.

Osvajač Kupa dobiće pehar za ostvareni uspeh, 35 zlatnih medalja i finansijsku nagradu koju obezbeđuje FS Srbije u iznosu od 10.000.000 dinara.

Klubovi će u narednim danima odrediti predstavnike veterana koji će učestvovati u svečanoj ceremoniji uručenja pehara i medalja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve
Srpski fudbal

"Partizan je sada najopasniji"

Trener fudbalera Vojvodine Božidar Bandović izjavio jedan očekuje težak meč protiv Partizana i dodao da bi njegov tim trebalo da prikaže isto zalaganje kao na utakmici sa Crvenom zvezdom.

Tanjug

12:46

5 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu