Nova vest
Fudbal

Utorak, 10.02.2015.

21:40

Terzić: Ugovor Lazovića van pameti

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je u intervjuu za B92 da nije normalno da Darko Lazović prima četiri puta više novca od saigrača.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Šampiona Srbije ove nedelje potresa novi veliki problem koji je nastao pokušajem da se Darku Lazoviću smanji plata.

Generalni direktor kluba Zvezdan Terzić u intervjuu za B92 govorio je o slučaju Darka Lazovića, teškoj finansijskoj situaciji, kao i o koncetraciji na mlađe igrače.

Doskorašnji kapiten ’crveno-belih’ na izlaznim je vratima kluba, a tokom ove nedelje pojavile su se priče da mu je klub dao ultimatum zbog plate od 250.000 evra.

Terzić je takođe govorio o isplaćenim dugovanjima, urađenom tokom prelaznog roka i anonimnim pismima iz svlačionice...

„Postavio sam treneru Lalatoviću samo jedno pitanje: ’Da li tebi Darko Lazović donosi četiri puta veću korist na terenu od ostalih igrača?’. Ako me pitate šta bih uradio kao igrač – mene bi bar malkice bilo sramota da dam samo jedan gol kao što je to uradio Darko Lazović, a da primam četiri puta više od saigrača sa kojima delim svlačionicu i teren. I ostali igrači daju svoj doprinos, povređuju se, nose Zvezdin dres i izgaraju za isti, ne samo Lazović. Nestvarna je plata od 250.000 evra, dok ostali zarađuju 50-60 hiljada. Opet kažem, pravo je na njegovoj strani, ima pravo da odbije svaki dogovor i insistira, isto kao što je Lalatović još prošlog leta imao pravo da ga izostavi iz tima ako procenjuje da njegov doprinos pobedama Crvene zvezde nije u toj meri veći od doprinosa ostalih igrača“.

Na pitanje novinara da li je Crvena zvezda novac obezbedila prodajom dela prava na transfer petorice spomenutih igrača određenom investicionom fondu, Terzić je odgovorio:

„Tako je, samo što nisu prodati fondu nego klubu, ali ne bih sada ulazio u detalje. Uradili smo sve u skladu sa odlukama UO na jedan transparentan način. Nisam ovlašćen da iznosim to u medije. Organi unutar kluba to znaju“.

Kompletan razogov Milana Boškovića sa Zvezdanom Terzićem pročitajte u našoj rubrici "INTERVJUI".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu