Nova vest
Fudbal

Petak, 08.08.2014.

10:17

Legija izbačena, Seltik ide dalje!

Fudbaleri Legije izbačeni su iz daljeg takmičenja u LŠ jer je u revanš meču sa Seltikom nastupio suspendovani fudbaler Bartoš Berezinski.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Umesto tima iz Varšave, u žrebu za plej-of naći će se Seltik, koji je od Legije izgubio ukupnim rezultatom 6:1.

Mladi Berezinski dobio je crveni karton u poslednjem Legijinom meču u Ligi Evrope prošle sezone i kažnjen je sa tri utakmice neigranja. On je propustio oba meča sa Sent Patrikom, kao i prvi sa Seltikom, i sa tog aspekta pravila nisu prekršena.

Međutim, u UEFA su postavili da li je Berezinski uopšte bio registrovan za prvo kolo, pošto samo registrovani fudbaleri mogu da odsluže suspenziju.

Berezinski je ušao u igru u finišu revanša sa Seltikom, a tada je Legija već imala ukupnu prednost 6:1. Ipak, ta četiri minuta koja je odigrao Berezinski Legija je skupo platila, ali će ipak nastaviti takmičenje u Ligi Evrope.

To nije prvi put da Seltik profitira zato što je drugi klub prekršio pravila – isto se dogodilo i sa Sionom pre tri godine.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

98 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu