Nova vest
Fudbal

Petak, 20.09.2013.

15:28

Radnički 1923: D. Srem prekretnica

Trener Radničkog 1923 Radmilo Ivančević rekao je da je utakmica sa Donjim Sremom prekretnica za njegovu ekipu zbog loših rezultata na početku prvenstva.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Radnički će dočekati Donji Srem u subotu od 16.30 na stadionu Čika Dača u Kragujevcu, u 6. kolu Jelen Superlige Srbije.

"Siguran sam da će momci izgarati protiv Donjeg Srema i dati maksimum. Ubedjen sam da možemo napraviti prekretnicu sa tri boda i krenuti u boljem pravcu", rekao je Ivančević.

Ivančević je kazao da su tri osvojena boda premalo.

"U nezavidnoj smo situaciji, imamo premalo bodova. Utakmica sa Donjim Sremom biće presudna za nas, zadatak će biti težak jer je to prijatno iznenađenje, nije mala stvar kada ekipa protiv Crvene zvezde na Marakani odigra 2:2 i bude ravnopravna tokom cele utakmice", kazao je Ivančević.

Radnički će protiv Donjeg Srema igrati bez suspendovanog Filipa Kneževića i povredjenog Darka Fejse.

"Imamo malih problema jer je još nekoliko igrača žali na prehladu, ali nadam se da će sve to biti u redu", naveo je trener Radničkog.

Fudbaler Radničkog Aleksandar Stojmirović rekao je da su on i njegovi saigrači sami sebi stvorili tešku situaciju.

"Sami smo sebi napravili takvu neku situaciju, iz koje sada moramo da se čupamo. Za nas nema puno opcija. Moramo da pobedimo u utakmici koja će za nas biti prekretnica i posle koje ćemo mnogo opuštenije moći da nastavimo prvenstvo", rekao je Stojmirović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu