Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 15.04.2013.

15:48

Kraj sezone za Nenada Krstičića

Srpski fudbaler Nenad Krstičić završio je sezonu zbog povrede ligamenata kolena koju je zaradio proteklog vikenda u gradskom derbiju sa Đenoom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Krstičiću će leva noga biti imobilisana, a potom će lekarski tim Sampdorije odlučiti da li će morati na operaciju ili će nastaviti sa konzervativnim tretmanom.

U dosadašnjem toku sezone Krstičić je za Samporiju odigrao 24 utakmice i postigao jedan gol. Ekipa iz Đenove trenutno zauzima 13. mesto na tabeli Serije A.

Nedeljni prvenstveni duel Đenoe i Sampdorije završen je bez pobednika (1:1), a mladi srpski reprezentativac napustio je teren već u 17. minutu posle brutalnog starta Brazilca Matuzalema.

Krstičić je u februaru debitovao za državni tim Srbije na prijateljskom meču sa Kiprom (3:1). Početak karijere nekadašnjeg fudbalera OFK Beograda obeležila je bitka sa teškom bolešću, kada su mu lekari u Đenovi davali još 48 sati života.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu