Nova vest
Fudbal 2

1.5.2024.

14:52

Bajern je izabrao: Privodimo kraju razgovore sa Rangnikom

Predsednik fudbalskog kluba Bajern Herbert Hajner izjavio je da njegov tim privodi kraju pregovore sa Ralfom Rangnikom, koji bi od naredne sezone trebalo da bude trener ekipe iz Minhena.

Autor: B92.sport

B92.sport
B92.sport
EPA-EFE/CHRISTIAN BRUNA

Trener Bajerna Tomas Tuhel napustiće klub iz Minhena na kraju sezone. Rangnik, koji je trenutno selektor reprezentacije Austrije, potvrdio je nedavno da pregovara sa ekipom iz Minhena.

"Rangnik je izvanredni poznavalac fudbalske scene. Ima izuzetne veštine za razvoj igrača i timova. Sve što sam čuo vezano za reprezentaciju Austrije pod njegovim vodjstvom je veoma, veoma pozitivno. Razgovori sa njim idu u dobrom smeru. Ako dodje, biće veoma dobro rešenje za nas", rekao je Herbert, prenosi Skaj Nemačka.

Nemački mediji tvrde da bi Bajern do kraja nedelje mogao da saopšti da će Ragnik preuzeti klub iz Minhena.

"Nadam se da nećemo predugo da čekamo. Videćemo kada ćemo moći da objavimo konačan rezultat. Brzo ćemo saznati u kom smeru ćemo ići", poručio je Hajner.

Fudbaleri Bajerna igrali su sinoć u Minhenu sa Realom bez pobednika, 2:2 u prvoj utakmici polufinala LŠ. Revanš meč je na programu naredne nedelje u Madridu.

Rangnik je selekciju Austrije preuzeo 2022. godine, a ranije je, izmedju ostalih, trenirao Mančester junajted, Lajpcig, Šalke, Hofenhajm, Hanover i Štutgart. On ima ugovor sa Fudbalskim savezom Austrije do juna 2026. godine.

Podeli:

Komentari 2

Pogledaj komentare Pošalji komentar

Komentari 2

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Aktuelno

Apel za sve: "Vozite kao žene!"

Francusko udruženje za bezbednost na putevima pozvalo je ljude da "voze kao žene" kako bi se smanjio broj smrtnih slučajeva u saobraćajnim nesrećama.

Business Insider

14:39

7 h

Novo Sport Video Menu