Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 04.03.2013.

23:00

Čović: Moraćemo da doplatimo da odu

Potpredsednik Crvene zvezde Nebojša Čović je posle sednice Upravnog odbora zamolio novinare da ne forsiraju priču o tituli, zato što ona nije realna.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

„Molim vas nemojte da nas ’silujete’ više sa prvim mestom. Nije realno da budemo prvi, ali to ne znači da se predajemo. Probaćemo sve da osvojimo titulu, ali moramo da smanjimo očekivanja, jer je najvažnije očekivanje da preživimo“, rekao je Čović.

Čović je, takođe, istakao da je obezbeđeno 150.000 evra za plate igračima, koje su im bile obećane još prošle nedelje.

Šta da im radim kad nisu došli u sretnija vremena kada se muzlo na sve strane. Žao mi je, ali svi moramo to da istrpimo. Ko je nestrpljiv, nek nađe bolji klub, naravno uz određeno obeštećenje. Mada, ako budu igrali kao što igraju, moraćemo da doplatimo da odu“, rekao je Čović. „Svi se polomismo da klub koliko-toliko funkcioniše“.

Čović je rekao da ’crveno-beli’ podržavaju predlog o izgradnji nacionalnog stadiona, ali da se protivi ideji predsednika Fudbalskog saveza Srbije Tomislava Karadžića o rušenju stadiona Zvezde i Partizana.

Mi podržavamo izgradnju nacionalnog stadiona, raspoloženi smo za saradnju, ali nema rušenja ni izmeštanja „Marakane“. Ako se renovira, upravo ona može biti taj nacionalni stadion. Naša lokacija je izvanredna i uz pristojna sredstva to može da bude pristojan evropski stadion“, rekao je Čović.

Na sednici Upravnog odbora održanoj u ponedeljak odlučeno je da Aleksandar Janković ostane trener Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu